Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2023

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - ΒτΕ υγειονομική περίθαλψη συμβεβλημένων μελών απο την Ελληνική Λύση

Εικόνα
Με αφορμή το υπ' αρίθμ. πρωτ. 902/23 Νοε 23 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορά υ γειονομική περίθαλψη συμβεβλημένων μελών , κατατίθεται από την Ελληνική Λύση η υπ' αρίθμ. πρωτ. 1982/27.11.2023 ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - ΒτΕ Αδυναμία χορήγησης συνταγογραφημένων φαρμάκων σε προστατευμένα μέλη στρατιωτικών απο το ΚΚΕ

Εικόνα
Με αφορμή το υπ' αρίθμ. πρωτ. 902/23 Νοε 23 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορά υ γειονομική περίθαλψη συμβεβλημένων μελών , κατατίθεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας η υπ' αρίθμ. πρωτ. 2000/28.11.2023 ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
  ΘΕΜ Α :         Υγειονομική Περίθαλψη Συμβεβλημένων Μελών ΣΧΕΤ.:      Ν . 5018/2023 (ΦΕΚ A 25 - 09.02.2023) Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις.           Κύριε Υπουργέ.           Προσφάτως περιήλθε σε γνώση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, πρόβλημα που αντιμετώπισε ιδιώτιδα σύζυγος συναδέλφου μας, στην προσπάθειά της να εκτελέσει βραδινή ώρα σε διανυκτερεύον φαρμακείο της περιφέρειας, συνταγή αντιβιοτικού σκευάσματος για το τέκνο της που ασθένησε.                    Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός (το φαρμακείο του οποίου ήταν το μοναδικό διανυκτερεύον στην περιοχή) δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τη συνταγή, καθόσον, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, το φαρμακείο του δεν ήταν συμβεβλημένο με τη Στρατιωτική Υπηρεσία (ΣΥ) και παρότρυνε την ιδιώτιδα σύζυγο του συναδέλφου μας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί άμεσα, να αναζητήσει το υπόψη σκεύασμα ανάμεσα στο οικείο/φιλικό της περιβάλλον, με την «ε

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

Εικόνα
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κατερίνη, 17 Νοεμβρίου 2023 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διά εξουσιοδοτημένης εκπροσώπου της, κατέθεσε την 16η Νοέμβρη 2023, ως ελάχιστο φόρο τιμής, στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Οι αιματοβαμμένοι αγώνες των μαθητών, φοιτητών και εργατών αποτέλεσαν και ακόμη αποτελούν, παράδειγμα και έμπνευση για όλες και όλους εμάς. Το δε σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία", 50 χρόνια μετά, παραμένει επίκαιρο. 

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - ΒτΕ: Η αναγνώριση πλασματικού χρόνου υπηρεσίας λόγω τέκνων στη ΒτΕ από το ΚΚΕ

Εικόνα
  Με αφορμή το υπ' αρίθμ. πρωτ. 899/01 Νοε 23 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορά στην αναγνώριση πλασματικού χρόνου υπηρεσίας λόγω τέκνων, κατατίθεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας η υπ' αρίθμ. πρωτ. 1562/06.11.2023 ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - ΒτΕ: Τα προβλήματα των Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης στη Βουλή των Ελλήνων από την Ελληνική Λύση

Εικόνα
  Με αφορμή το υπ' αρίθμ. πρωτ. 898/27 Οκτ 23 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορά στα προβλήματα των Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (Ο.Β.Α.), κατατίθεται από την Ελληνική Λύση η υπ' αρίθμ. πρωτ. 1454/01.11.2023 ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.